Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Endokrinológiai Továbbképző Tanfolyam (Budapest, 2012.10.5-6.) - Program
  2012.07.24.Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere TársaságHírkategória: Általános
  Tisztelt Kollégák !

  A Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság és a Semmelweis Egyetem ÁOK II. sz. Belgyógyászati Klinika közös rendezvénye, a kétnapos Endokrinológiai Továbbképző Tanfolyam nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre.

  Helyszín: Budapest, Danubius Health Spa Resort Margitsziget ****
  Időpont: 2012. november 30 - december 1.

  A tanfolyam az endokrinológia legújabb eredményeit tekinti át azzal a céllal, hogy a szakmát művelők szűk körén kívül a családorvosok és más társszakmák szakemberei számára bemutassa az endokrin betegségek diagnosztikájának és kezelésének legújabb fejleményeit és ezek gyakorlati alkalmazásának lehetőségeit.
  A rendezvény fő témái a diabetológia határterületei, a nőgyógyászati endokrinológia és a klasszikus endokrinológiai kórképek kezelése.
  A tartalmasnak ígérkező szakmai program minden endokrinológus és belgyógyász, illetve a téma iránt érdeklődő családorvos kolléga érdeklődésére számot tart.
  A bankett vacsorát Magyarország egyik legpatinásabb és legszebb éttermében, a Grand Hotel Margitszigetben tartjuk.
  A szálloda wellness részlege egyik legjobb hazánkban, így a kellemes pihenés is garantált vendégeinknek. Számukra a parkolás díjmentes a szálloda szabadtéri parkolójában.
  Őszintén remélem, hogy a tanfolyam célkitűzései, témái, a meghívott közreműködők személye és az attraktív helyszín a szervezett programokkal vonzóvá teszi a VIII. Endokrinológiai Továbbképző Tanfolyamot és a Tisztelt Kollégák részvételükkel hozzájárulnak a továbbképző tanfolyam sikeréhez.

  Kollegiális üdvözlettel:

  Rácz Károly

  További részletes információk >>

  Online jelentkezés: http://www.convention.hu/conferences/registration.php?id=357 >>

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány

A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos- biológiai kutatással foglalkozó személyek számára. A nyertes pályázó(k) között 500.000 Ft alapítványi adomány, illetve különdíjak kerülnek kiosztásra.

Az MDT – Novo Nordisk pályázata az inzulin felfedezésének 100 éves jubileuma alkalmából

Az inzulin felfedezésének 100 éves jubileuma alkalmából az MDT és a Novo Nordisk pályázatot hirdet diabetológiai szakellátóhelyek, diabetológusok és edukátorok számára.

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázata 45 év alatti diabetológusok nem diabetológiai kongresszusokon történő aktív részvételének támogatására

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázatot hirdet 45 évnél fiatalabb MDT tagok nem diabetológiai (pl. kardiológiai, nephrológiai, háziorvosi stb.) kongresszusokon történő, de diabetológiával kapcsolatos aktív részvételének (előadás ill. poszter bemutatása, üléselnökség, kerekasztal-beszélgetés) támogatására.

Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.