Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Szerettel meghívjuk a MDT Diabétesszel Társuló Terhességgel foglalkozó Munkacsoportjának novemberi ülésére!
  2012.07.13.MDT Diabétesszel Társuló Terhességgel foglalkozó MunkacsoportjaHírkategória: Terhesség
  MDT Diabétesszel Társuló Terhességgel foglalkozó MunkacsoportjaÚgy gondoljuk, nagyon aktuális lenne ismét munkacsoport-ülést tartani, melynek kapcsán megbeszélhetnénk a hazai diabéteszes terhes ellátás újabban felmerülő kérdéseit.

  Kérünk ezért minden olyan kollégát – orvost, diabetológiai szakápolót és dietetikust – aki diabétesszel társuló terhesség ellátásával is foglalkozó szakellátóhely munkatársaként 5-10 percben szívesen beszámolna közérdeklődésre számot tartó eredményről, problémáról, diagnosztikus vagy terápiás kérdésről, lokális nehézségről, esetleg pozitív vagy negatív példát demonstráló klinikai esetről, mielőbb (de legkésőbb szeptember 30-ig) jelentkezzék.
  Amennyiben valamilyen érdekes vagy problematikus – előzetesen megbeszélt – témáról szeretnétek referátum-szerűséget hallani, arra is lehet mód.

  A munkacsoport ülés megtartására 2012. november 22-én délután kerülhetne sor, hogy a beszámolók végig gondolására és a felkészülésre legyen elég idő.

  Mielőbbi válaszotokat és jelentkezéseteket a (06-1) 465 1972-es telefonszámon vagy a foldesi.iren@szentesi-korhaz.hu e-mail címen várjuk.

  A MDT Diabétesszel Társuló Terhességgel foglalkozó Munkacsoportja nevében,
  Dr. Baranyi Éva és Dr. Földesi Irén

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Az MDT és az Boehringer Ingelheim pályázata az MDT CSOM XIX. továbbképző rendezvényén történő részvétel támogatására

Pályázni lehet a kongresszusi költség egészére (regisztráció, szállás), vagy pedig résztámogatásra. Kérjük egyértelműen jelezni, hogy a pályázó teljes- vagy résztámogatásra pályázik.

Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány

A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos- biológiai kutatással foglalkozó személyek számára. A nyertes pályázó(k) között 500.000 Ft alapítványi adomány, illetve különdíjak kerülnek kiosztásra.

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázata 45 év alatti diabetológusok nem diabetológiai kongresszusokon történő aktív részvételének támogatására

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázatot hirdet 45 évnél fiatalabb MDT tagok nem diabetológiai (pl. kardiológiai, nephrológiai, háziorvosi stb.) kongresszusokon történő, de diabetológiával kapcsolatos aktív részvételének (előadás ill. poszter bemutatása, üléselnökség, kerekasztal-beszélgetés) támogatására.

Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.

Legfrissebb kongresszusok

További rendezvények