Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Astellas-Díjat vehetett át Eisenhauerné Fördős Andrea a Szent János Kórház és Észak-budai Egyesített Kórházak II. Belgyógyászati Osztály főnővére
  2012.07.10.MDT Web-szerkesztőségHírkategória: Általános
  Astellas-díjSikeresen lezárult a 2012-es „Astellas-díj - Az év egészségügyi szakdolgozója" pályázat, amelyre idén egyéni és csoportos kategóriában rekordszámú, összesen 205 jelölés érkezett.

  Az Astellas Pharma Kft. a kiemelkedő szakmai és emberi teljesítmények széleskörű társadalmi és szakmai elismerését célul tűzve, 2006-ban Astellas-díj elnevezéssel rangos díjat alapított, amelynek odaítélésével évről-évre a legnagyszerűbb orvosokat és szakdolgozókat kívánja elismerni. Örömteli, hogy az elmúlt években 12 orvos és 33 egészségügyi szakdolgozó vehette már át ezt a díjat, s került ezáltal a szakmai nyilvánosság fókuszába.

  A zsűri a jelölésekben bemutatott, kiemelkedő és példaként állítható teljesítmények maratoni értékelése során az Astellas-díjat egyéni kategóriában Eisenhauerné Fördős Andreának, a Szent János Kórház és Észak-budai Egyesített Kórházak II. Belgyógyászati Osztály főnővérének ítélte. Az ünnepélyes díjátadóra 2012. július 7-én, a budapesti Művészetek Palotájában, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kara Diplomaátadó Ünnepségének keretében került sor.

  A kapcsolódó dokumentumoknál megtekinthető Eisenhauerné Fördős Andrea önéletrajza.

  Gratulálunk a díjazottaknak és további sikeres munkát kívánunk!

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány

A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos- biológiai kutatással foglalkozó személyek számára. A nyertes pályázó(k) között 500.000 Ft alapítványi adomány, illetve különdíjak kerülnek kiosztásra.

Az MDT – Novo Nordisk pályázata az inzulin felfedezésének 100 éves jubileuma alkalmából

Az inzulin felfedezésének 100 éves jubileuma alkalmából az MDT és a Novo Nordisk pályázatot hirdet diabetológiai szakellátóhelyek, diabetológusok és edukátorok számára.

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázata 45 év alatti diabetológusok nem diabetológiai kongresszusokon történő aktív részvételének támogatására

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázatot hirdet 45 évnél fiatalabb MDT tagok nem diabetológiai (pl. kardiológiai, nephrológiai, háziorvosi stb.) kongresszusokon történő, de diabetológiával kapcsolatos aktív részvételének (előadás ill. poszter bemutatása, üléselnökség, kerekasztal-beszélgetés) támogatására.

Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.