Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Betegoktatók és Egészségnevelők Országos Versenye
  2012.07.06.Betegoktatók és Egészségnevelők Országos Közhasznú EgyesületeHírkategória: Események
  A gyógyítás nem csupán „szolgáltatás”, hanem ősidők óta alázatos-szinte szent-szolgálat, célja a beteg testi-lelki-szellemi gondjainak megoldása vagy enyhítése. Napjainkban az orvos-beteg találkozások túlnyomó többsége krónikus betegségek miatt történik, és a krónikus beteg jóllétében alapvetően fontos a tájékozottság.

  A XXI. század információs „forradalma” adta lehetőségek, és a „beleélési készség” nagyon kívánatos növelése új elvárásokat támaszt a betegoktatókkal, egészségnevelőkkel szemben. Ezért keressük azokat az egészségügyi dolgozókat, akik átérzik e törekvés fontosságát és várjuk előadásaikat, amelyek megfelelnek e kihívásoknak. Ennek előmozdítására a Betegoktatók és Egészségnevelők Országos Közhasznú Egyesülete (BEOKE) meghirdeti a Betegoktatók és Egészségnevelők III. Országos Versenyét.

  A jelentkezés beadási határideje: 2012. szeptember 30.

  Az előadás laikusoknak szóló, felvilágosító-nevelő legyen, mely bárki számára élvezhető, érthető és megjegyezhető. A részletes versenykiírás, illetve az előadás és a diasor elkészítéséhez hasznos tanácsok a www.beoke.hu honlapon találhatók.
  A jelentkezési lap beküldésével együtt kérjük a maximum 10 perces előadás végleges, legfeljebb 15 diáját eljuttatni az alábbi e-mai címre: beokeverseny2012@gmail.com

  Bízunk abban, hogy a gyógyítás-ápolás-rehabilitáció minden területéről lesznek jelentkezők. A versenyzőknek sok sikert, a családtagoknak, barátoknak, ismerősöknek jó szurkolást kíván a Betegoktatók és Egészségnevelők Országos Közhasznú Egyesülete.

  A teljes felhívás letölthető a kapcsolódó dokumentumok alól.

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza