Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: Általános
 • MDT tagdíjbefizetések rendje, ellenőrzése
  2005.03.11. | MDT | Hírkategória: Általános
  Felhívjuk tagjaink figyelmét, hogy az MDT Vezetőségi határozata értelmében az éves tagdíjak befizetése közvetlenül a Tudomány Kiadó felé történik.
  Kérjük, hogy a Magyar Diabetes Társaság 2005. évi tagdíját a Tudomány Kiadó által megküldött csekken, a kézhezvételtől számított 30 napon belül befizetni szíveskedjen. Kérjük, csak a Kiadó által megküldött - névre szóló - csekket használja, postai csekken történő befizetést mellőzni szíveskedjék.

  Közgyűlési határozat értelmében a tagsági díj naptári évre (jan. 1. - dec. 31.) vonatkozik, s két részből áll: az MDT tényleges tagdíjából és a Diabetologia Hungarica mindenkori előfizetési díjából.

  Az MDT tagsági díja - ebben az évben is változatlanul - korábbi közgyűlés döntése értelmében a 35 éven feletti orvosok számára 600.- Ft, a 35 év alatti orvosok és szakdolgozók esetében 300.- Ft, a nyugdíjas tagok, orvostanhallgatók és határon túl élő magyar anyanyelvű kollégák esetében 0.- Ft.

  A DH Szerkesztő Bizottság és a Tudomány Kiadó együttes döntése értelmében az MDT tagjai számára a Diabetologia Hungarica előfizetési díja orvosok számára 3.000.- Ft, szakdolgozók számára 750.- Ft.

  További információkat a "Tagsági információk" oldalon talál!

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány

A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos- biológiai kutatással foglalkozó személyek számára. A nyertes pályázó(k) között 500.000 Ft alapítványi adomány, illetve különdíjak kerülnek kiosztásra.

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázata 45 év alatti diabetológusok nem diabetológiai kongresszusokon történő aktív részvételének támogatására

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázatot hirdet 45 évnél fiatalabb MDT tagok nem diabetológiai (pl. kardiológiai, nephrológiai, háziorvosi stb.) kongresszusokon történő, de diabetológiával kapcsolatos aktív részvételének (előadás ill. poszter bemutatása, üléselnökség, kerekasztal-beszélgetés) támogatására.

Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.

Legfrissebb kongresszusok

További rendezvények