Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • MDT tagdíjbefizetések rendje, ellenőrzése
  2005.03.11.MDTHírkategória: Általános
  Felhívjuk tagjaink figyelmét, hogy az MDT Vezetőségi határozata értelmében az éves tagdíjak befizetése közvetlenül a Tudomány Kiadó felé történik.
  Kérjük, hogy a Magyar Diabetes Társaság 2005. évi tagdíját a Tudomány Kiadó által megküldött csekken, a kézhezvételtől számított 30 napon belül befizetni szíveskedjen. Kérjük, csak a Kiadó által megküldött - névre szóló - csekket használja, postai csekken történő befizetést mellőzni szíveskedjék.

  Közgyűlési határozat értelmében a tagsági díj naptári évre (jan. 1. - dec. 31.) vonatkozik, s két részből áll: az MDT tényleges tagdíjából és a Diabetologia Hungarica mindenkori előfizetési díjából.

  Az MDT tagsági díja - ebben az évben is változatlanul - korábbi közgyűlés döntése értelmében a 35 éven feletti orvosok számára 600.- Ft, a 35 év alatti orvosok és szakdolgozók esetében 300.- Ft, a nyugdíjas tagok, orvostanhallgatók és határon túl élő magyar anyanyelvű kollégák esetében 0.- Ft.

  A DH Szerkesztő Bizottság és a Tudomány Kiadó együttes döntése értelmében az MDT tagjai számára a Diabetologia Hungarica előfizetési díja orvosok számára 3.000.- Ft, szakdolgozók számára 750.- Ft.

  További információkat a "Tagsági információk" oldalon talál!

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.