Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Lilly Partnership in Diabetes Pályázat 2004/05
  2005.02.10.MDTHírkategória: Oktatás és minősítés
  Az Eli Lilly & Company immáron 3. éve hirdeti meg a Lilly Partnership in Diabetes Global Awards Programot. A nemzetközileg kiírt pályázatra mindazok jelentkezhetnek, akik kiemelkedő mértékben járultak hozzá a diabétesz kezeléséhez, gondozásához vagy olyan diabéteszes betegek, akik betegségük dacára valamilyen különleges eredményt értek el.

  Nevezni az alábbi kategóriákban lehet:
  - Diabéteszes beteg
  - Diabetológiai szakdolgozó
  - Háziorvos
  - Hozzájárulás a diabétesz gondozásához
  - Diabéteszes betegek szervezetének tett szolgálat

  Jelentkezni a www.LillyDiabetesAwards.com honlapon lehet 2005. február 15-ig! A nyertesek névsorát 2005. márciusában teszik közzé. A díjazottak 2005. júniusában részt vehetnek az Amerikai Diabetes Társaság Kongresszusán San Diegoban.

  A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó adatait, a pályázati kategóriát, valamint maximum 500 szóban a teljesítmény, érdem ismertetését.

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány

A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos- biológiai kutatással foglalkozó személyek számára. A nyertes pályázó(k) között 500.000 Ft alapítványi adomány, illetve különdíjak kerülnek kiosztásra.

Az MDT – Novo Nordisk pályázata az inzulin felfedezésének 100 éves jubileuma alkalmából

Az inzulin felfedezésének 100 éves jubileuma alkalmából az MDT és a Novo Nordisk pályázatot hirdet diabetológiai szakellátóhelyek, diabetológusok és edukátorok számára.

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázata 45 év alatti diabetológusok nem diabetológiai kongresszusokon történő aktív részvételének támogatására

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázatot hirdet 45 évnél fiatalabb MDT tagok nem diabetológiai (pl. kardiológiai, nephrológiai, háziorvosi stb.) kongresszusokon történő, de diabetológiával kapcsolatos aktív részvételének (előadás ill. poszter bemutatása, üléselnökség, kerekasztal-beszélgetés) támogatására.

Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.