Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: MDT XXI. Kongresszusa
 • Megjelent az MDT Hírmondó első száma online
  2012.04.12. | MDT Hírmondó | Hírkategória: MDT XXI. Kongresszusa
  MDT Hírmondó csütörtöki számaMúlt év áprilisban a XVII. Dunántúli Diabetes Hétvégén (DDH) jelent meg először a DDH Hírmondó dr. Vándorfi Győző mint ötletgazda főszerkesztésében. Akkor arra gondoltunk, hogy siker esetén a KDH-án és majd az MDT kongresszusán is megjelentetjük.

  Korábban is találkoztunk már helyi kongresszusi újsággal, de az mindig egy cég reklámújságja volt. A Kelet-magyarországi Diabetes Hétvégén dr. Vándorfi Győző és dr. Gyimesi András főorvosok jegyezték a KDH Hírmondót. A két regionális rendezvényen megjelentetett kiadvány sikerén felbátorodva próbálkozunk harmadszor egy mindenki számára nyitott, a szakmai üzeneteket röviden összefoglaló és az MDT XXI. Kongresszusának legfontosabb eseményeiről és lehetőségeiről informáló lappal Önöket szolgálni. Mindkét társfőszerkesztő számára öröm, hogy az MDT érdekében egy új műfajban is együtt dolgozhatunk. A lap a kongresszus mind a négy napján megjelenik, és minden információ a www.diabet.hu-n is olvasható lesz néhány videointerjúval kiegészítve.

  Ebben ez évben az MDT két hivatalos orgánuma, a Diabetologia Hungarica 20 éves, míg az MDT honlapja 10 éves. Kongresszusunkon vezetőségválasztó közgyűlést is tartunk.

  A lap előállításában segítségünkre vannak a Tudomány Kiadó és az MDT honlap (www.diabet.hu) munkatársai.

  Fogadják szeretettel az MDT első Hírmondóját!

  Tartalmas Kongresszust kívánunk a lap és a szervező (AAC Kongresszusi Iroda) minden munkatársa nevében:
  Dr. Vándorfi Győző
  társfőszerkesztő
  Prof. Dr. Winkler Gábor
  társfőszerkesztő

  Olvassa el az MDT Hírmondó csütörtöki számában megjelent interjúkat, összefoglalókat - szakemberként történt - bejelentkezést követően honlapunkon >>

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány

A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos- biológiai kutatással foglalkozó személyek számára. A nyertes pályázó(k) között 500.000 Ft alapítványi adomány, illetve különdíjak kerülnek kiosztásra.

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázata 45 év alatti diabetológusok nem diabetológiai kongresszusokon történő aktív részvételének támogatására

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázatot hirdet 45 évnél fiatalabb MDT tagok nem diabetológiai (pl. kardiológiai, nephrológiai, háziorvosi stb.) kongresszusokon történő, de diabetológiával kapcsolatos aktív részvételének (előadás ill. poszter bemutatása, üléselnökség, kerekasztal-beszélgetés) támogatására.

Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.

Legfrissebb kongresszusok

További rendezvények