Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Köszönet a szavazatokért! - A Cukorbetegek Egri Egyesületének weblapja kapta a legtöbb szavazatot egy távközlési szolgáltató honlap készítő versenyén
  2012.01.24.Cukorbetegek Egri Egyesülete, Jakabné Jakab KatalinHírkategória: Civil szervezetek
  Köszönet a szavazatokért! - A Cukorbetegek Egri Egyesületének weblapja kapta a legtöbb szavazatot egy távközlési szolgáltató honlap készítő versenyénA megmérettetésen országosan 75 szervezett vett részt. A verseny ideje alatt, ami júniustól novemberig tartott 13.500-an látogatták meg egyesületünk honlapját és adták le szavazatukat. A díjátadón a zsűri elnöke, Novák Péter, színész gratulált küldöttségünknek és adta át a díjat. Az ünnepségen lehetőségünk nyílt az egyesület rendezvényeinek, partnereinek bemutatására, felhívtuk a figyelmet a cukorbetegség veszélyeire és a megelőzés fontosságára. Természetesen sort kerítettünk szép felvételeken keresztül városunk és Eger Ünnepe népszerűsítésére, amire ez év szeptemberében is várjuk bel- és külföldi partnereinket a Nemzetközi Cukorbeteg Találkozó rendezvényeire.

  Az Egyesület honlapja: egridiab.egalnet.hu

  Köszönjük a partner diabetes egyesületek tagjainak és mindenkinek, aki szavazott ránk a hatalmas támogatást és Bialkó Gábornénak, az egyesület pártoló tagjának önzetlen segítségét a honlap szerkesztésében.

  Jakabné Jakab Katalin, elnök, Cukorbetegek Egri Egyesülete

Vissza