Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Együtt erősebbek vagyunk! - Meghívó a sajtótájékoztatóval egybekötött rendezvényre
  2012.01.12.Alapítvány a CukorbetegekértHírkategória: Események
  Együtt erősebbek vagyunk!Tisztelettel meghívjuk 2012. január 19-én 11 órára, a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház Nonprofit Zrt. „Csillag József”  termébe, az „Együtt erősebbek vagyunk!” (We are stronger together! /IDF 2004/) című sajtótájékoztatóval egybekötött rendezvényünkre.

  2009. november 14-én Diabétesz Világnap 2009 Veszprém címmel tartottunk nagy sikerű fórumot. Ezen, a megyék közül elsőként a páciensek, a szakma, a döntéshozók, az egészségipar, és a sajtó képviselői segítségével kísérletet tettünk a Veszprém megyei diabétesz helyzet felmérésére. 2010-ben kezdeményezésünkhöz csatlakozott Csongrád megye is és Szentesen tartottunk novemberben hasonlóan nagy sikerű rendezvényt. 2011-ben már négy megye, Veszprém, Csongrád, Békés és Fejér megye összefogásával jöttünk össze Székesfehérváron a Nemzeti Diabetes Program jegyében. A jövőben szeretnénk évről évre két-két megyével bővíteni az összefogást. A résztvevők egyhangúan megszavazták, hogy a korábban Veszprémben és Szentesen, tavaly novemberben pedig Székesfehérváron megfogalmazott tényeket és az abból levonható következtetéseket a Nemzetközi Diabétesz Szövetség (IDF) jelmondatát tartalmazó címmel, „Együtt erősebbek vagyunk!” hozzuk nyilvánosságra. Rendezvényünkön szeretnénk a fenti adatokat, a célmeghatározást és a feladatokat tartalmazó kiadványt a megye döntéshozóinak, országgyűlési képviselőinek, páciens szervezeteinek, a jelenlegi parlamenti pártok képviselőinek, az egészségügyi szolgáltatóknak, és a sajtónak átadni.

  Bízunk benne, hogy a jelentős népegészségügyi probléma (Veszprém megye lakosságának 15%-át érinti) kezelésében az Ön aktív részvételére is számíthatunk.
  A rendezvényt szerény állófogadás zárja, ahol kötetlen személyes eszmecserére is lehetőség nyílik.

  Kérjük, hogy a részvételi szándékát jelezze az alábbi e-mail címen, vagy telefonszámon.

  Takács-Pintér Bernadett
  ügyfélkapcsolati és marketing menedzser
  Alapítvány a Cukorbetegekért
  Email: alapitvanya.cukorbetegekert@upcmail.hu
  Tel.: +36 88 789-809

Vissza