Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Javaslatkérés Lang Gusztáv díj adományozására
  2012.01.09. | Alapítvány a Cukorbetegekért, Reichardt Béláné | Hírkategória: Általános
  Az Alapítvány a Cukorbetegkért kuratóriuma díjat alapított. Az alapító a Díjat évente egy Magyarországon élő és tevékenykedő magánszemélynek és egy civil szervezetnek kívánja adományozni, akik a cukorbetegek valamely közösségének megteremtésében, annak működtetésében, a diabétesszel élők oktatásában, életminőségének javításában kiemelkedő eredményeket értek el.

  A Díj egy, a herendi Porcelán Manufaktúrában készült emlékplakettet és 100.000 Ft-ot tartalmaz.

  Az alapító a Díjjal, a 2008-ban elhunyt Lang Gusztávnak kíván emléket állítani, aki a veszprémi és az országos cukorbeteg mozgalom kiemelkedő személyisége volt. Neve a MACOSZ előző elnökeként és az Alapítvány kuratóriumának elnökeként vált országosan ismertté. Három évtizedes munkássága, segítőkészsége példaértékű a jelen és a későbbi diabétesszel élő nemzedékek számára.

  Javaslatot tehetnek magánszemélyek, cukorbeteg közösségek, egészségügyi intézmények, önkormányzatok. A javaslat maximum egy gépelt oldal terjedelmű indoklást tartalmazzon! A javaslatban szerepeljen a Díjra javasolt személy illetve szervezet és a javaslattevő neve, címe, telefonszáma, e-mail címe!

  A javaslatot Reichardt Béláné kuratóriumi elnöknek címezve, az Alapítvány a Cukorbetegkért, 8200 Veszprém, Ádám Iván utca 1. címére kérjük elküldeni!

  Beadási határidő: 2012. február 20.

  A Díj átadó ünnepségre 2012. március 3-án szombaton kerül sor a III. Civil Fórumon, a Fonó Budai Zeneházban (1116 Budapest, Sztregova utca 3.).

  Reichardt Béláné
  Alapítvány a Cukorbetegekért kuratóriumának elnöke

Vissza