Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
  • Az eredményes gyógyításhoz folyamatos továbbképzés, tapasztalatcsere szükséges
    2011.09.30.KDH HírmondóHírkategória: VII. Kelet-magyarországi Diabétesz Hétvége
    Dr. Bene IldikóA Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház–Rendelőintézet dolgozói nevében szeretettel köszöntöm Önöket Szolnokon, a Tisza fővárosában. Nagy öröm és megtiszteltetés, hogy a VII. Kelet-magyarországi Diabétesz Hét- vége nálunk kerül megrendezésre. Mindannyian tudjuk, milyen veszélyt rejt a cukorbetegség hihetetlen mértékű elterjedése, milyen súlyos feladatok várnak a szakemberekre. Az eredményes gyógyításhoz, a megelőzéshez naprakész ismeretek, folyamatos továbbképzés, tapasztalatcsere szükséges. Ehhez biztosíték, hogy a kongresszuson neves előadók ismertetik a legújabb tapasztalatokat, irányelveket. A szervezők mindent megtettek azért, hogy ez a tudományos program a lehető legjobban sikerüljön. Bízom benne, hogy Önök is érzik, milyen szeretettel készültünk. Remélem, lesz módjuk arra is, hogy megismerjék szépülő, fejlődő kórházunkat és városunkat. Tartalmas tanácskozást, kellemes beszélgetéseket kívánok! A mielőbbi viszontlátás reményében szívélyes üdvözlettel: Dr. Bene Ildikó a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház–Rendelőintézet igazgatója

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány

A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos- biológiai kutatással foglalkozó személyek számára. A nyertes pályázó(k) között 500.000 Ft alapítványi adomány, illetve különdíjak kerülnek kiosztásra.

Az MDT – Novo Nordisk pályázata az inzulin felfedezésének 100 éves jubileuma alkalmából

Az inzulin felfedezésének 100 éves jubileuma alkalmából az MDT és a Novo Nordisk pályázatot hirdet diabetológiai szakellátóhelyek, diabetológusok és edukátorok számára.

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázata 45 év alatti diabetológusok nem diabetológiai kongresszusokon történő aktív részvételének támogatására

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázatot hirdet 45 évnél fiatalabb MDT tagok nem diabetológiai (pl. kardiológiai, nephrológiai, háziorvosi stb.) kongresszusokon történő, de diabetológiával kapcsolatos aktív részvételének (előadás ill. poszter bemutatása, üléselnökség, kerekasztal-beszélgetés) támogatására.

Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.