Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Szeretettel várjuk a XXI. Diabetes Kongresszusra 2012. áprilisban
  2011.08.30.MDT Web-szerkesztőségHírkategória: Események
  A Magyar Diabetes Társaság tisztelettel meghívja Önt és munkatársait XXI.
  Kongresszusára, melyet a Club Tihanyban rendez, a Veszprém Megyei Csolnoky
  Ferenc Kórház Belgyógyászati, Diabetes és Anyagcsere Centruma és az „Alapítvány
  a Cukorbetegekért” szervezésében.
  Tihany
  Időpont: 2012. április 12-15. (csütörtök-vasárnap)
  Helyszín: Club Tihany (8237 Tihany, Rév u. 3.)

  A Magyar Diabetes Társaság a XXI. Kongresszusát is a környezettudatosság jegyében kívánja megrendezni, az első magyar zöld orvosi kongresszusát 2010-ben szervezte. A részletekről honlapunkon hamarosan tájékoztatást adunk.

  A kongresszusra előadások (poszterek) jelenthetők be az experimentális és klinikai diabetológia témaköréből. Határterületi kérdéseket érintő témákat is szívesen lát a szervező bizottság.

  Jelentkezési határidő: 2012. március 21.
  Előadás-kivonat beküldés és kedvezményes jelentkezés határideje: 2012. január 18.

  Jelentkezés, szállásfoglalás és absztrakt beküldés 2011 októberétől, kizárólag online, a Magyar Diabetes Társaság honlapján [ www.diabet.hu/mdt2012 ] tehető meg!
  Az MDT e-Hírlevelében rendszeresen tájékoztatást adunk a kongresszus szervezéséről, aktuális határidőkről. Az előadás kivonatok anonim elbírálását követően a programbizottság dönt az elfogadásról és előadásként, illetve poszterként történő besorolásáról. A poszterek bemutatását poszter megbeszélés követi. Minden szerző csak egy ízben szerepelhet első szerzőként. Az előadás kivonatok a Diabetologia Hungarica supplementumában megjelennek.

  A kongresszus ideje alatt a Magyar Diabetes Társaság megtartja közgyűlését.

  A Kongresszus háziorvos, belgyógyász, gyermekgyógyász, kardiológus, nefrológus, neurológus, szemész, sebész, szülész-nőgyógyász, urológus, aneszteziológus és intenzív terápiás, rheumatológus és rehabilitációs szakorvosok, szakdolgozók és gyógyszerészek számára hivatalos, pontszerző továbbképző oktatási program.
  A Magyar Diabetes Társaság „Diabetológus Orvosa” címének megszerzéséhez és megtartásához is elismert továbbképzésnek számít.

  A Magyar Diabetes Társaság PÁLYÁZATI felhavásai és további részletek a kapcsolódó dokumentumban, a Meghívóban olvashatók!
  Szeretettel várjuk a rendezvényre!

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány

A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos- biológiai kutatással foglalkozó személyek számára. A nyertes pályázó(k) között 500.000 Ft alapítványi adomány, illetve különdíjak kerülnek kiosztásra.

Az MDT – Novo Nordisk pályázata az inzulin felfedezésének 100 éves jubileuma alkalmából

Az inzulin felfedezésének 100 éves jubileuma alkalmából az MDT és a Novo Nordisk pályázatot hirdet diabetológiai szakellátóhelyek, diabetológusok és edukátorok számára.

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázata 45 év alatti diabetológusok nem diabetológiai kongresszusokon történő aktív részvételének támogatására

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázatot hirdet 45 évnél fiatalabb MDT tagok nem diabetológiai (pl. kardiológiai, nephrológiai, háziorvosi stb.) kongresszusokon történő, de diabetológiával kapcsolatos aktív részvételének (előadás ill. poszter bemutatása, üléselnökség, kerekasztal-beszélgetés) támogatására.

Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.

Legfrissebb kongresszusok

További rendezvények