Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Törpökkel a Bakony közepén
  2011.05.29.MDT, Dr. Blatniczky László és Juhászné Tuifel AndreaHírkategória: Gyermekdiabetes
  SzépalmaMájus 20-án 24 olyan család érkezett Szépalmára, akiknek 6 év alatti gyermeke néhány hónappal, vagy évvel ezelőtt lett diabeteses. A szülőkön kívül természetesen a nem cukorbeteg testvérek is a rendezők vendégei voltak.

  A családok az egész országot képviselték Szabolcstól-Vasig.
  A több éve megrendezett, hasonló programokhoz képest mind a családok száma, mind a gyermekek nagyon fiatal (átlagosan 4-5 év) életkora újabb csúcsot jelentett. Azonban a szervezők- a győri Gyermek diabetes gondozó munkatársai, valamint a Lurkó Alapítvány képviselői- megfelelően felkészültek erre a megmérettetésre, s így a szülők teljes odaadással vehettek részt az oktatási programokon.

  A Törp-program egyértelmű visszhangja volt, hogy ilyen és hasonló programokra szükség van! Számos szülő egybehangzó véleménye szerint más lélekkel és önbizalommal térnek haza, mert látják, hogy a cukorbetegséggel történő együttélés eddigi nyomasztó terhe fokozatosan átalakulhat egy egészséges, kiegyensúlyozott, szélsőségektől mentes, szeretetteljes életté.

  Dr. Blatniczky László főorvos úr és Juhászné Tuifel Andrea diabetológiai szakápoló által készített teljes beszámolók letölthetők a kapcsolódó dokumentum alól. A rendezvény fotói pedig a www.gyermekdiabetes.hu honlap galériájában tekinthetők meg!

  Kapcsolódó dokumentumok(2)

Vissza