Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  MDT közgyűlés és Alapszabály módosítás Tihanyban
  2011.04.12.MDT Web-szerkesztőségHírkategória: Tagság
  TihanyEmlékeztetjük társaságunk Tagjait, hogy évi rendes közgyűlésünket idén a XVII. Dunántúli Diabetes Hétvége helyszínén, Tihanyban tartjuk meg. A közgyűlés időpontja 2011. április 14., csütörtök 11 óra, határozatképtelenség esetén a megismételt közgyűlés időpontja 2011. április 15., péntek 9.45, helyszíne Club Hotel Tihany, Wimbledon terem. Kérjük, Ön is vegyen részt a közgyűlésen!

  A vezetőség megállapította, hogy nincs az Alapszabályban kitétel a vezetőségi tagságinak és a Tagszervezetek vezetői pozíciójának visszahívhatóságára. Ezért a jelenleg érvényes, normál betűtípussal szedett alapszabályi részek közé a félkövér és dőlt betűvel szedett betoldást javasolta. A vezetőség a javaslatát közzétette a Társaság lapjában (Diabetologia Hungarica) és a Társaság honlapján. A javaslatról a MDT bármely tagja véleményt nyilváníthatott, ahhoz kiegészítést tehetett írásban 2011. március 15-ig a Társaság főtitkáránál (Dr. Hidvégi Tibor 9002 GYŐR Pf. 92 e-mail: hidvegi@t-online.hu) vagy az Alapszabály módosításával megbízott vezetőségi tagnál (Dr. Békefi Dezső, 2890 TATA Deák F. u. 9. e-mail: bekefide2@kabelnet.hu).
  Javaslat nem érkezett, így a vezetőség határozata és az Alapszabály értelmében a javaslat véglegesség vált, melyről a közgyűlésen a MDT tagsága dönt.

  Az Alapszabály módosítási javaslat letölthető - MDT tagként történt bejelentkezést követően - a kapcsolódó dokumentumok alól.

Vissza