Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
  • A Nemzetközi Diabétesz Szövetség felhívást tett közzé, melynek fő üzenete: 'Kapja meg minden cukorbeteg a számára szükséges ellátást!'
    2011.03.09.MDT Web-szerkesztőség, Dr. Hidvégi TiborHírkategória: Általános
    Nemzetközi Diabétesz SzövetségAz üzenet eljuttatása a széles tömegekhez fontos, ugyanis 2011. szeptember 19-20-án ENSZ Közgyűlést tartanak a nem fertőző, járványszerűen terjedő, népegészségügyi szempontból fontos betegségek előretörésének lassítása, az eredményesebb kezelés érdekében. Négy szervezet, a Nemzetközi Diabétesz Szövetség, a Rákellenes Unió, a Szív és érrendszeri és a Légzőszervi betegségekkel foglakozó nemzetközi szövetség együttesen hívja fel a világ népeit és döntéshozóit a szervezett együttműködésre. A mozgalom segítése érdekében létrehoztak egy honlapot: http://www.idf.org/essential-care-all-people-diabetes-do-you-agree

    Kérünk mindenkit, hogy a honlap elolvasása során egyetértését és támogatását fejezze ki az IDF logora kattintással. A program szervezői szeretnének a Közgyűlés megkezdéséig egy millió támogatót szerezni a világ minden tájáról.

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.