Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Felhívás 'Pannon Diabetes Díj' jelölésre
  2011.03.08.MDT Web-szerkesztőségHírkategória: Civil szervezetek
  Az Alapítvány a Cukorbetegekért és a Veszprém Megyei Diabetes Egyesület az I. Dunántúli Diabetes Hétvége (DDH) megrendezésének 20. évfordulójára Pannon Diabetes Díjat alapított.
  A Díjat kétévente, egy, a Dunántúlon dolgozó, a cukorbetegek ellátásban kimagasló szakmai és emberi teljesítményt nyújtó orvosnak és egy nővérnek, vagy dietetikusnak ítélik oda az alapítók.

  A Díjat az alapítók a Dunántúli Diabetes Hétvégeken kívánják átadni. Az alapítók a Díj alapításával nagyrabecsülésüket kívánják kifejezni a cukorbetegek közvetlen ellátásában dolgozó orvos, nővér, dietetikus kollegáknak. Szeretnének hozzájárulni az orvoslás megbecsülésének helyreállításához.

  A Díjra javaslatot adhatnak kellő indoklás kíséretében egészségügyi dolgozók, azok közösségei, betegek, betegszervezetek, egészségügyi és nem egészségügyi intézmények és magán­személyek.

  A javaslatokat 2011. április 1-ig kérjük eljuttatni az Alapítvány a Cukorbetegkért és a Veszprém Megyei Diabetes Egyesület irodája postai (8200 Veszprém Templom. 9.) vagy e-mail címére (alapitvanya.cukorbetegekert@upcmail.hu)

  A Díj ez évi átadására a XVII. Dunántúli Diabetes Hétvégén kerül sor (pontos időpontot a programban közöljük, mely megtekinthető a www.diabet.hu/ddh2011 honlapon)

  Reichardt Béláné
  Alapítvány a Cukorbetegkért kuratóriumának elnöke

  Dr. Vándorfi Győző
  Veszprém Megyei Diabetes Egyesület elnöke

Vissza