Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  A Magyar Diabetes Társaság Alapszabályának módosítási javaslata
  2011.01.28.MDT, Dr. Békefi Dezső, az Alapszabály módosításával megbízott vezetőségi tagHírkategória: Tagság
  A vezetőség megállapította, hogy nincs az Alapszabályban kitétel a vezetőségi tagságinak és a Tagszervezetek vezetői pozíciójának visszahívhatóságára. Ezért a jelenleg érvényes, normál betűtípussal szedett alapszabályi részek közé a félkövér és dőlt betűvel szedett betoldást javasolja.

  A vezetőség a javaslatát közzéteszi a Társaság lapjában (Diabetologia Hungarica) és a Társaság honlapján. A javaslatról a MDT bármely tagja véleményt nyilváníthat, ahhoz kiegészítést tehet írásban 2011. március 15-ig a Társaság főtitkáránál (Dr. Hidvégi Tibor 9002 GYŐR Pf 92 e-mail: hidvegi@t-online.hu) vagy az Alapszabály módosításával megbízott vezetőségi tagnál (Dr. Békefi Dezső, 2890 TATA Deák F. u. 9. e-mail: bekefide2@kabelnet.hu). Ezen javaslatokat a vezetőség értékeli és a végleges javaslatot az Alapszabály 7.2.1. pontjának megfelelően (…az Alapszabály módosításának javaslatát a Közgyűlés időpontja előtt legalább két héttel írásban a tagok tudomására kell hozni) az említett médiumokban 2011. március 31-ig közzéteszi. A módosításokról a 2011. április 14-16. között a Dunántúli Diabetes Hétvégén Tihanyban tartandó Közgyűlésen dönt a MDT tagsága.

  Dr. Békefi Dezső
  az Alapszabály módosításával megbízott vezetőségi tag

  Az Alapszabály módosítási javaslata letölthető - MDT tagként történt bejelentkezést követően - a kapcsolódó dokumentumok alól.

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza