Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  A diabetológiai minősítés meghosszabbításának bejelentési határidejét meghosszabbítjuk 2011. április 16-ig
  2011.01.26.Dr. Baranyi Éva, a MDT Oktatási, Minősítő és Koordinációs Bizottsága elnökeHírkategória: Oktatás és minősítés
  A MDT Vezetőségének 2005. októberi döntése értelmében bevezetésre került a „MDT Diabetológus Orvosa” minősítés megújítása 5 évente. A Diabetológus Orvos minősítés megújítása jelenleg kizárólag azok számára szükséges, akik azt 2004. december 31-ig kapták meg. A minősítés megújításához szükséges dokumentumokról és a megújítás módjáról részletes tájékoztatást adtunk mind a Diabetologia Hungarica XVIII. évfolyama 2. számában (2010. június), mind Társaságunk Honlapján.
  Természetesen a minősítés megújításának feltétele az MDT tagság is, azaz a tagdíj évenkénti befizetése. A honlapon mindenki megtalálja évenkénti bontásban a tagdíj fizetés állását!

  Tájékoztatjuk kollégáinkat, hogy a diabetológiai minősítés meghosszabbítása iránti igény bejelentési határidejét – a többek által jelzett technikai problémák miatt – meghosszabbítottuk 2011. április 16-ig, a MDT következő közgyűlésének időpontjáig.
  (A postázási problémák tisztázása érdekében a dokumentációt célszerű utánvéttel küldeni.)

  Megjegyezzük, hogy amennyiben az adott szakellátóhelyen csak egy minősített kolléga van, akkor e kolléga számára soron kívüli „ideiglenes meghosszabbítás”-ra van mód, ha ezt az igényét a kolléga a MDT OMK Bizottsága felé jelzi.

  Baranyi Éva dr.
  A MDT Oktatási, Minősítő és Koordinációs Bizottsága elnöke

Vissza