Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • A diabetológiai minősítés meghosszabbításának bejelentési határidejét meghosszabbítjuk 2011. április 16-ig
  2011.01.26.Dr. Baranyi Éva, a MDT Oktatási, Minősítő és Koordinációs Bizottsága elnökeHírkategória: Oktatás és minősítés
  A MDT Vezetőségének 2005. októberi döntése értelmében bevezetésre került a „MDT Diabetológus Orvosa” minősítés megújítása 5 évente. A Diabetológus Orvos minősítés megújítása jelenleg kizárólag azok számára szükséges, akik azt 2004. december 31-ig kapták meg. A minősítés megújításához szükséges dokumentumokról és a megújítás módjáról részletes tájékoztatást adtunk mind a Diabetologia Hungarica XVIII. évfolyama 2. számában (2010. június), mind Társaságunk Honlapján.
  Természetesen a minősítés megújításának feltétele az MDT tagság is, azaz a tagdíj évenkénti befizetése. A honlapon mindenki megtalálja évenkénti bontásban a tagdíj fizetés állását!

  Tájékoztatjuk kollégáinkat, hogy a diabetológiai minősítés meghosszabbítása iránti igény bejelentési határidejét – a többek által jelzett technikai problémák miatt – meghosszabbítottuk 2011. április 16-ig, a MDT következő közgyűlésének időpontjáig.
  (A postázási problémák tisztázása érdekében a dokumentációt célszerű utánvéttel küldeni.)

  Megjegyezzük, hogy amennyiben az adott szakellátóhelyen csak egy minősített kolléga van, akkor e kolléga számára soron kívüli „ideiglenes meghosszabbítás”-ra van mód, ha ezt az igényét a kolléga a MDT OMK Bizottsága felé jelzi.

  Baranyi Éva dr.
  A MDT Oktatási, Minősítő és Koordinációs Bizottsága elnöke

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Az MDT és az Boehringer Ingelheim pályázata az MDT CSOM XIX. továbbképző rendezvényén történő részvétel támogatására

Pályázni lehet a kongresszusi költség egészére (regisztráció, szállás), vagy pedig résztámogatásra. Kérjük egyértelműen jelezni, hogy a pályázó teljes- vagy résztámogatásra pályázik.

Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány

A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos- biológiai kutatással foglalkozó személyek számára. A nyertes pályázó(k) között 500.000 Ft alapítványi adomány, illetve különdíjak kerülnek kiosztásra.

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázata 45 év alatti diabetológusok nem diabetológiai kongresszusokon történő aktív részvételének támogatására

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázatot hirdet 45 évnél fiatalabb MDT tagok nem diabetológiai (pl. kardiológiai, nephrológiai, háziorvosi stb.) kongresszusokon történő, de diabetológiával kapcsolatos aktív részvételének (előadás ill. poszter bemutatása, üléselnökség, kerekasztal-beszélgetés) támogatására.

Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.

Legfrissebb kongresszusok

További rendezvények