Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Diabetológiai Szakellátóhely éves megújítás 2011. január 20-ig
  2010.12.01.MDT Oktatási, Minősítő és Koordinációs BizottságaHírkategória: Oktatás és minősítés
  Személyre szóló e-mail üzenetben értesítést küldtünk a Magyar Diabetes Társaság által akkreditált és ideiglenesen akkreditált Diabetológiai Szakellátóhelyek vezetőinek az ellátóhely akkreditációjának éves megújításával kapcsolatban.

  A megújítás érdekében kérjük valamennyi szakellátóhely vezetőjét, kövesse az alábbi lépéseket:
  1. Jelentkezzen be az MDT honlapon [ diabet.hu ] személyes felhasználói adataival.
  2. Kattintson a SZAKELLÁTÓHELY MEGÚJÍTÁS 2011>> logóra a bal oldali menüben, majd a "Státusz oldal" gombra.
  3. Kattintson a megújítani kívánt szakellátóhely neve melletti "Megújítás" gombra.
  4. A korábban kitöltött adatlap valamennyi oldalán ellenőrizze, hogy minden adat továbbra is érvényes-e, szükség szerint egészítse ki, változtassa meg. A munkatársak rovatban tudja az új kollégákat az ellátóhelyhez kapcsolni, illetve aki már nem dolgozik ott azokat eltávolítani.
  5. Az utolsó oldalon - a korábbiakhoz hasonlóan - áttekintheti az ellátóhely teljes adatlapját, melyet az oldal alján található "Véglegesítés, regisztráció elküldése!" gombra kattintva rögzíthet!

  Amennyiben az ellátóhely akkreditációs státuszát érintő változás nem történt az akkreditációt a rendszer automatikusan megújítja. Amennyiben változás történt az új adatokat a rendszer automatikusan továbbítja az illetékes területi referens részére.

  A megújítás határideje: 2011. január 20. (Ezúton is elnézést kérünk, a személyes értesítések közül több tévesen az idei évszámot tartalmazta!) Ezt követően a korábbi szakellátóhely státusz megszűnik és kizárólag új regisztráció indításával lehetséges az ellátóhely akkreditációja.

  Az akkreditációs folyamatot nyomon követheti a Diabetológiai Szakellátóhely Elektronikus Nyilvántartó Rendszer Státusz oldalán.

  Bármilyen kérdése, kérése van szívesen állunk rendelkezésére a support@diabet.hu e-mail címen!

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Az MDT és az Boehringer Ingelheim pályázata az MDT CSOM XIX. továbbképző rendezvényén történő részvétel támogatására

Pályázni lehet a kongresszusi költség egészére (regisztráció, szállás), vagy pedig résztámogatásra. Kérjük egyértelműen jelezni, hogy a pályázó teljes- vagy résztámogatásra pályázik.

Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány

A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos- biológiai kutatással foglalkozó személyek számára. A nyertes pályázó(k) között 500.000 Ft alapítványi adomány, illetve különdíjak kerülnek kiosztásra.

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázata 45 év alatti diabetológusok nem diabetológiai kongresszusokon történő aktív részvételének támogatására

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázatot hirdet 45 évnél fiatalabb MDT tagok nem diabetológiai (pl. kardiológiai, nephrológiai, háziorvosi stb.) kongresszusokon történő, de diabetológiával kapcsolatos aktív részvételének (előadás ill. poszter bemutatása, üléselnökség, kerekasztal-beszélgetés) támogatására.

Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.

Legfrissebb kongresszusok

További rendezvények