Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Beszámoló a Nemzetközi Diabétesz Szövetség Európai Régió Közgyűléséről (2010. november 27-28.)
  2010.11.30.MDT Web-szerkesztőség, Dr. Hidvégi TiborHírkategória: Általános
  Nemzetközi Diabétesz SzövetségA Nemzetközi Diabétesz Szövetség (IDF) évente rendez regionális közgyűlést, amelyre ez évben Brüsszelben, november 27-28-án került sor.

  A Magyar Diabetes Társaságot Prof. Dr. Madácsy László, Dr. Hidvégi Tibor, a Magyar Cukorbetegek Országos Szövetségét Kincses János elnök és Szalai Gáborné képviselte.

  A rendezvény jó lehetőséget nyújtott arra, hogy a résztvevőket tájékoztassák a Szövetség munkájáról, együtt tervezzék a jövőbeni aktivitások főbb célkitűzéseit, ugyanakkor a tagszervezetek útmutatót kaptak nemzeti programjaik tervezéséhez, és a helyi rendezvények sikeres megszervezéséhez.

  A Közgyűlést Jean-Claude Mbanya, az IDF elnöke köszöntötte, főként szervezési információkat kaptunk és két leköszönő board tag titkos szavazással történő megválasztására került sor. Elismeréseket adott át a Régió elnöke Chris J Delicata, az IDF-et támogató gyógyszergyártó és forgalmazó cégek számára. Ezt követően kedves gesztus volt, hogy a Közgyűlés köszöntötte Madácsy professzor urat a közelmúltban kapott magas állami elismerése alkalmából.

  A MDT Főtitkára, Dr. Hidvégi Tibor által készített teljes beszámoló - szakemberként történt bejelentkezést követően - letölthető a kapcsolódó dokumentumok alól.

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.