Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Beszámoló a XXVII. Gyermekdiabetes Szekció ülésről
  2010.10.20.Dr. Blatniczky László, Szekció elnökHírkategória: Gyermekdiabetes
  GyőrA Gyermekdiabetes Szekció ez évben Győrben rendezte meg hagyományos, éves konferenciáját.

  A rendezvényt 203 regisztrált résztvevő látogatta és az ország valamennyi gondozóhelyét reprezentálták. Hat cég állított ki, és 40 cégképviselő volt a helyszínen, akik bőséges információval látták el az érdeklődőket.

  A tudományos program – ugyancsak a hagyományoknak meg­felelően – az elméleti, genetikai aspektusoktól a mindennapok gyakorlatáig átfogta a gyermekdiabetológia csaknem minden szegmensét.

  A kongresszus jelentőségét bizonyítja, hogy az ünnepélyes megnyitón személyesen jelent meg és köszöntötte a résztvevőket a megyei közgyűlés elnöke, dr. Szakács Imre úr, valamint Borkai Zsolt, Győr város polgármestere. A megnyitón a Szekció elnöke nem titkoltan a magas beosztású ven­dégeknek is címzetten, ismertette a Szekció elmúlt évi aktivitásait. Az MDT elnökét – távollétében – Dr. Barkai László professzor, megválasztott elnök képviselte.

  A teljes beszámolót - a web-rendszerbe történt bejelentkezést követően - letöltheti a kapcsolódó dokumentumok alól.

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Az MDT és az Boehringer Ingelheim pályázata az MDT CSOM XIX. továbbképző rendezvényén történő részvétel támogatására

Pályázni lehet a kongresszusi költség egészére (regisztráció, szállás), vagy pedig résztámogatásra. Kérjük egyértelműen jelezni, hogy a pályázó teljes- vagy résztámogatásra pályázik.

Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány

A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos- biológiai kutatással foglalkozó személyek számára. A nyertes pályázó(k) között 500.000 Ft alapítványi adomány, illetve különdíjak kerülnek kiosztásra.

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázata 45 év alatti diabetológusok nem diabetológiai kongresszusokon történő aktív részvételének támogatására

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázatot hirdet 45 évnél fiatalabb MDT tagok nem diabetológiai (pl. kardiológiai, nephrológiai, háziorvosi stb.) kongresszusokon történő, de diabetológiával kapcsolatos aktív részvételének (előadás ill. poszter bemutatása, üléselnökség, kerekasztal-beszélgetés) támogatására.

Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.

Legfrissebb kongresszusok

További rendezvények