Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Bentlakásos oktatás Hévízen a MACOSZ szervezésében
  2010.09.22.MDT Web-szerkesztőségHírkategória: Civil szervezetek
  Hotel AquamarinA Magyar Cukorbetegek Országos Szövetsége ismét bentlakásos oktatást szervez cukorbetegeknek. Várjuk jelentkezését az életminőség megőrzését, javítását látványosan segítő, mintaétrenddel szolgáló életmód táborba.

  Szeretné késleltetni a szövődményeket? Akarja tudni, hogy élete mitől lehet sokkal jobb? Akkor jelentkezzen! Egy hét alatt minden kérdésére választ kaphat. Mindennap orvosi előadások: diabetológus, neurológus, szemész, nefrológus, érsebész, kardiológus, valamint diabetológiai szakápoló, dietetikus és gyógytornász segít az egyénre szabott életmód kialakításában.

  Időpont: 2010. november 2–8.
  Helyszín: Hotel Aquamarin
  (8380 Hévíz, Honvéd út 14.)

  A MACOSZ tagszervezetek tagjai számára a Magyar Cukorbetegek Országos Szövetsége 12.000.- Ft támogatást nyújt, így részvételi díjuk ennyivel csökken.

  Jelentkezhet bárki, aki cukorbeteg. Jelentkezni levélben vagy e-mail-ben lehet 2010. október 15-ig Szalai Gáborné szervezőnél.

  Levél cím: 8900 Zalaegerszeg, Király u. 14.
  E-mail: diabzsu@gmail.com

  Befizetési határidő: 2010. október 25.

  További részletek a kapcsolódó dokumentumban.

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány

A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos- biológiai kutatással foglalkozó személyek számára. A nyertes pályázó(k) között 500.000 Ft alapítványi adomány, illetve különdíjak kerülnek kiosztásra.

Az MDT – Novo Nordisk pályázata az inzulin felfedezésének 100 éves jubileuma alkalmából

Az inzulin felfedezésének 100 éves jubileuma alkalmából az MDT és a Novo Nordisk pályázatot hirdet diabetológiai szakellátóhelyek, diabetológusok és edukátorok számára.

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázata 45 év alatti diabetológusok nem diabetológiai kongresszusokon történő aktív részvételének támogatására

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázatot hirdet 45 évnél fiatalabb MDT tagok nem diabetológiai (pl. kardiológiai, nephrológiai, háziorvosi stb.) kongresszusokon történő, de diabetológiával kapcsolatos aktív részvételének (előadás ill. poszter bemutatása, üléselnökség, kerekasztal-beszélgetés) támogatására.

Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.