Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Inzulinpumpa-terápia oktató munkatárs (SUBITO) akkreditált felnőttképzési program elsőként Magyarországon
  2010.07.08.Roche (Magyarország)Hírkategória: Általános
  Inzulinpumpa-terápia oktató munkatárs (SUBITO) akkreditált felnőttképzési programA világon először a Roche Accu-Chek kínál együtt rendszeres és szakszerű inzulinpumpa kezelést és oktatási programot, mely az inzulinpumpa-terápia valamennyi területére fokozatosan kiterjed a legegyszerűbbektől a legbonyolultabb ismeretekig.

  A SUBITO egy olyan 13 modulból álló edukációs program, mely rugalmasan illeszkedik az oktatók és a betegek igényeihez. A SUBITO egyaránt alkalmas a kezdeti képzésre és a tudásanyag későbbi fenntartására, sőt, bővítésére is. Az oktatási programot tapasztalt diabetológusok és diabétesz szaktanácsadók segítségével tervezték meg és fejlesztik folyamatosan.

  Az inzulinpumpa-terápia edukációjának fontosságát felismerve, a Roche Magyarországon először akkreditáltatott egy olyan felnőttképzési programot, amely 4 modulban foglalja össze a felnőtt és gyernekkori inzulinpumpa kezelést, a gyakorlati diabetológiai ismeretektől kezdve, az inzulinpumpa-terápia oktatásának gyakorlata, valamint annak szakmai kommunikációján át az egyedülálló SUBITO Edukációs Program ismertetéséig.

  A képzési program célcsoportjai olyan diabetológiai team-ek voltak, melynek tagjai diabetológiában jártas orvosok és diabetológiai szakképesítéssel (OKJ) rendelkező szakápolók.

  További részleteket illetve az idei első tanfolyamon résztvett hallgatók névsora a "Kapcsolódó dokumentumban" olvasható.

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.