Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Egri Cukorbetegek Egyesülete
  2010.05.10.Cukorbetegek Egri EgyesületeHírkategória: Civil szervezetek
  Cukorbetegek Egri EgyesületeA Cukorbetegek Egri Egyesülete minden hónapban betegoktató klubfoglalkozást tart. Legközelebb 2010. május 15-én 14 órától a Bartakovics Béla Közösségi Ház Dísztermében várunk minden érdeklődőt (a Minaretnél).

  Az előadó dr. Juhász Elek, diabetológus lesz, egyesületünk szakmai vezetője, aki Tudnivalók Cukorbetegeknek címmel tart előadást.
  Ezután Erdélyből, érkezik hozzánk Dévai András tanár, aki Erdély kincseiről, a csángokról és kulturális örökségükről tart előadását, felkészítve bennünket a 2010. június 21-24-i Erdélyi Tanulmányi Kirándulásunkra, melynek keretében a szakmai program mellett lehetőségünk lesz megismerkedni az ottani látnivalókkal és a gyergyószentmiklósi sorstársainkkal együtt részt veszünk a Csíksomlyói Búcsún is.

  2010. szeptember 18. Eger Ünnepén 14 órától tartjuk az 5. Egri Nemzetközi Cukorbeteg Találkozót, ahol egyesületünk 10 éves születésnapját is ünnepeljük és ahová várjuk szerettel régi és új egyesületi partnereinket.

  További információk az Cukorbetegek Egri Egyesületéről >>

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Az MDT és az Boehringer Ingelheim pályázata az MDT CSOM XIX. továbbképző rendezvényén történő részvétel támogatására

Pályázni lehet a kongresszusi költség egészére (regisztráció, szállás), vagy pedig résztámogatásra. Kérjük egyértelműen jelezni, hogy a pályázó teljes- vagy résztámogatásra pályázik.

Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány

A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos- biológiai kutatással foglalkozó személyek számára. A nyertes pályázó(k) között 500.000 Ft alapítványi adomány, illetve különdíjak kerülnek kiosztásra.

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázata 45 év alatti diabetológusok nem diabetológiai kongresszusokon történő aktív részvételének támogatására

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázatot hirdet 45 évnél fiatalabb MDT tagok nem diabetológiai (pl. kardiológiai, nephrológiai, háziorvosi stb.) kongresszusokon történő, de diabetológiával kapcsolatos aktív részvételének (előadás ill. poszter bemutatása, üléselnökség, kerekasztal-beszélgetés) támogatására.

Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.

Legfrissebb kongresszusok

További rendezvények