Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Cukorbeteg Szakellátóhelyek akkreditációja és éves megújítása
  2010.01.22.MDT Web-szerkesztőségHírkategória: Tagság
  Cukorbeteg Szakellátóhely Elektronikus Nyilvántartó RendszerA Magyar Diabetes Társaság Vezetőségének tegnapi határozata értelmében 2010. január 30-ig meghosszabbításra került a 2009-ben akkreditált és ideiglenesen akkreditált Cukorbeteg Szakellátóhelyek megújításának határideje.

  Ezúton szeretnénk felhívni az újonnan akkreditálásra kerülő, a kérelmet most benyújtó ellátóhelyek figyelmét, hogy amennyiben kérelmüket 2009. jan. 30-ig véglegesítik abban az esetben az még 2010. I. negyedévben elbírálásra kerülhet.

  A 2010-ben akkreditált és ideiglenesen akkreditált szakellátóhelyek listája a Diabetologia Hungarica 2010. 1. számában fog megjelenni várhatóan március elején.

  Az akkreditációs folyamatot minden munkatárs nyomon követheti a diabet.hu-n személyes felhasználói adataival történt bejelentkezést követően a Cukorbeteg Szakellátóhely Elektronikus Nyilvántartó Rendszer Státusz oldalán.
  Az akkreditáció folyamatáról és feltételeiről tájékozódjon honlapunkon >>

  Bármilyen kérdése, kérése van szívesen állunk rendelkezésére a support@diabet.hu e-mail címen!

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány

A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos- biológiai kutatással foglalkozó személyek számára. A nyertes pályázó(k) között 500.000 Ft alapítványi adomány, illetve különdíjak kerülnek kiosztásra.

Az MDT – Novo Nordisk pályázata az inzulin felfedezésének 100 éves jubileuma alkalmából

Az inzulin felfedezésének 100 éves jubileuma alkalmából az MDT és a Novo Nordisk pályázatot hirdet diabetológiai szakellátóhelyek, diabetológusok és edukátorok számára.

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázata 45 év alatti diabetológusok nem diabetológiai kongresszusokon történő aktív részvételének támogatására

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázatot hirdet 45 évnél fiatalabb MDT tagok nem diabetológiai (pl. kardiológiai, nephrológiai, háziorvosi stb.) kongresszusokon történő, de diabetológiával kapcsolatos aktív részvételének (előadás ill. poszter bemutatása, üléselnökség, kerekasztal-beszélgetés) támogatására.

Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.