Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Kérdőív a diabeteses szájelváltozásokkal kapcsolatos ismeretek felmérésére
  2009.11.06.MDT Web-szerkesztőségHírkategória: Szakápolás
  Eisenhauerné F. Andrea, a budapesti Fővárosi Szent János KH és Észak-budai Egyesített Kórházai II. Belgyógyászat-Diabetológiai osztályának főnővére összeállított egy kérdőívet a diabeteses szájelváltozásokkal kapcsolatos ismeretek felmérésére.

  "Szeretném megtudni, hogy betegeink tudják-e, hogy a diabetes hajlamosít a különböző szájelváltozásokra és szeretnének-e esetleg többet tudni erről a témáról? Amennyiben van igény erre, készítenék egy oktató anyagot, melyet a betegeink rendelkezésére tudunk bocsátani."

  Kérjük segítségét töltesse ki minél több beteggel a kérdőívet és külde vissza feldolgozásra. Egy kísérőlevélben kérjük, tüntesse fel melyik városból, településről és megyékből küldi a kérdőívet, valamint, hogy gyerek, vagy felnőtt területről.

  A kérdőív megtekinthető és letölthető a Kapcsolódó dokumentumban. Az eredményről 2010. áprilisban Tihanyban megrendezendő MDT Kongresszuson fog beszámoló elhangzani.

  A kitöltött kérdőíveket az alábbi címre kérjük elküldeni:
  Eisenhauerné F. Andrea, főnővér
  Fővárosi Szent János KH- és Észak-budai Egyesített Kórházai II. Belgyógyászat
  1125 Budapest, Diósárok út 1-3.

  További információ:
  Tel: 06 (1) 458-4542
  E-mail: fordosandrea@gmail.com

  Segítségét előre is köszönjük!

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány

A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos- biológiai kutatással foglalkozó személyek számára. A nyertes pályázó(k) között 500.000 Ft alapítványi adomány, illetve különdíjak kerülnek kiosztásra.

Az MDT – Novo Nordisk pályázata az inzulin felfedezésének 100 éves jubileuma alkalmából

Az inzulin felfedezésének 100 éves jubileuma alkalmából az MDT és a Novo Nordisk pályázatot hirdet diabetológiai szakellátóhelyek, diabetológusok és edukátorok számára.

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázata 45 év alatti diabetológusok nem diabetológiai kongresszusokon történő aktív részvételének támogatására

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázatot hirdet 45 évnél fiatalabb MDT tagok nem diabetológiai (pl. kardiológiai, nephrológiai, háziorvosi stb.) kongresszusokon történő, de diabetológiával kapcsolatos aktív részvételének (előadás ill. poszter bemutatása, üléselnökség, kerekasztal-beszélgetés) támogatására.

Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.