Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom archív.

  MGYT-MDT Gyermekdiabetesz Szekció XXXVII. Kongresszusa
  2022.06.20.MGYT-MDT gyermekdiabéteszHírkategória: MGYT-MDT gyermekdiabétesz

  Időpont: 2022. október 6-8.

  Helyszín: Fekete Sas Rendezvényház

  KEDVES KOLLÉGÁK!

  Nagy örömünkre szolgál, hogy 11 év után ismét Hódmezővásárhelyen adhatunk otthont az MGYT-MDT Gyermekdiabetes Szekció immár harminchetedik tudományos ülésének. Szekciónk hagyományaihoz, az együttgondolkodás elvéhez híven idén is várunk mindenkit, aki szervezett módon részt vállal a diabétesszel élő gyermekek ellátásában, gondozásában, boldog gyermekkoruk megteremtésében, hiszen mindannyiónk közös célja az, hogy egészséges, sikeres gyermekként, majd felnőttként élhessék mindennapjaikat.

  Az inzulinterápia, a technológia állandó, gyors fejlődése — mely eszközök használatában a gyermekgyógyászok mindig élen járnak — minden évben új ismeretek megszerzésére, új tapasztalatok átadására, értékelésére és megvitatására adnak lehetőséget, biztosítva ezzel kongresszusaink pezsgését, magas szakmai értéket adva találkozóinknak. A tudományon túl ez a rendezvény a személyes kapcsolatok, a közösség összetartó erejének erősítésével pozitív hatást gyakorol mindennapi munkánk minőségére és a tudományos együttműködésre is.

  A tudományos ülés a Hódmezővásárhely szívében álló ikonikus épületben, az 1950-ben átadott Fekete Sas Szállóban kap helyet. Az eklektikus stílusú épület felső szintjén található Közép-Európa második legnagyobb és nekünk legszebb oszlop nélküli bálterme, melynek impozáns méreti, neobarokk és rokokó díszítései méltó helyszínt teremtenek ennek a kivételes eseménynek. Az előadások mellett Vásárhely terei, utcái, múzeuma adnak kiváló lehetőséget városunk megismerésére, felfrissülésre, baráti beszélgetésekre.

  Szeretettel hívunk és várunk Mindenkit 2022 októberében, Hódmezővásárhelyen.

   

  Üdvözlettel minden rendező nevében:

  Dr. Hocsi Mária

   

  Bővebb információkért kattintson IDE!

  Kapcsolódó dokumentumok(2)

Vissza