Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Megkezdődött a VI. Kelet-Magyarországi Diabétesz Hétvége és IV. Szegedi Diabetes Nap Szegeden
  2009.10.08.MDT Web-szerkesztőség, Martos TímeaHírkategória: Általános
  VI. Kelet-Magyarországi Diabétesz Hétvége, Szeged2009. október 8-án 14 órakor a rendezvény szervezőbizottságának és védnökeinek ünnepélyes megnyitójával kezdetét vette a VI. Kelet-Magyarországi Diabétesz Hétvége és IV. Szegedi Diabetes Nap.

  A jelenlévőket köszöntötte Dr. Holzinger Gábor, a rendezvény elnöke, a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ, I. sz. Belgyógyászati Klinika szakvezető főorvosa, Prof. Dr. Hajnal Ferenc, a SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ elnök-helyettese, Prof. Dr. Benedek György, a SZTE Általános Orvostudományi Karának dékán helyettese, Prof. Dr. Winkler Gábor, a Magyar Diabetes Társaság elnöke, Prof. Dr. Wittmann Tibor a SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ, I. sz. Belgyógyászati Klinika igazgatója, Dr. Gyimesi András a Réthy Pál Kórház, Békéscsaba osztályvezető főorvosa, MDT területi referense, Dr. Vándorfi Győző, a dunántúli kollégák képviseletében.

  A regionális diabetológiai rendezvények jelentősége egyre nagyobb, nagyon jól jelzi ezt, hogy a Hétvégére már több, mint 560 fő regisztrált. A siker titka, hogy a tudományos ülések a mindennapi problémák kérdéseivel foglalkoznak, és az újdonságok a résztvevők nagy számának köszönhetően szinte másnap kikerülnek a hétköznapi gyakorlatba.

  Hamarosan publikáljuk az előadások rövid összefoglalóit, melyet a rendezvény információs oldalán olvashat >>

  Nézze meg a csütörtöki nap fényképeit a Fényképgalériánkban és a részletes programot melyeket a Kapcsolódó dokumentumokban talál!

  Kapcsolódó dokumentumok(2)

Vissza