Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

TUDÓSÍTÁS RENDEZVÉNYEKRŐL

Magyar diabetológusok aktivitása az online megtartott 57. EASD kongresszuson

Üléselnökség:

prof. P. Kempler Thursday, 30 September 2021 10:00–12:00 Berlin Hall – Neurodiab Symposium

Szóbeli előadás:

J.F. Schaarup, M.S. Christensen, A. Hulman, L. Bjerg, C.S. Hansen, D. Vistisen, A.G. Tabák,

XII. Kelet-magyarországi Diabetes Hétvége - Elnöki köszöntő

Tisztelt Tagtársak, kedves Barátaim!

Szeretettel üdvözlöm a XII. Kelet-magyarországi Diabetes Hétvége (KDH) szervezőit és résztvevőit.

Külön köszönöm a helyi szervezőbizottság elnökének, dr. Nyirati Gábor főorvos úrnak, valamint dr. Nagy György főorvos úrnak és a segítőiknek a kiváló munkáját.

A hagyományosan magas színvonalú KDH a kelet-magyarországi, a Dunántúli Diabetes Hétvége

A szervezők köszöntője - XII. Kelet-magyarországi Diabetes Hétvége

Baja mediterrán jellegű kisváros, méltán érdemelte ki közel- s régmúltban született elnevezéseit: a vizek városa, a halászlé fővárosa, az ízek és vizek városa.

Egy kellemes séta a csodálatos környezetben könnyű kikapcsolódást nyújthat, irányítsa lépteit a Duna és Sugovica partjára, esetleg Gemenc rejtelmes erdeibe, mindenütt kellemes élményben lesz része.

A legenda folytatódik: XIII. Törp Program Családi Edukációs Hétvége – Szépalma, 2021. szeptember 17-19.

A 2020-as év „kényszer-pihenője” után szeptember 17-19. között ismét felejthetetlen élményekkel lehettünk gazdagabbak. A Győri Gyermekdiabétesz Gondozó és a Cukorbeteg Gyermekeket Támogató Győri Egyesület a 77 Elkektronika, a Medtronic Hungaria és a Roche Hungaria nagylelkű támogatásával lezajlott a Törp Program XIII. családi edukációs hétvégéje.

Nézze meg dr. Tschürtz Nándorral, a diabet.hu főszerkesztőjével, készült interjúnkat!

"Orvosként úgy gondolom, hogy a tudásunk mindig csak annyit ér, amennyit abból a hozzánk forduló páciens a sajátüdvére hasznosítani tud. A weblap szerkesztés számomra teljesen új feladat, de úgy érzem, hogy egy weblap is pontosan annyit ér amennyit az olvasó közönsége..."

Nézze meg Prof. dr. Wittmann István, az MDT elnökének (2021-2025) köszöntőjét !

"Kedves Kolléganők, kedves Kollégák!

A Magyar Diabetes Társaság új elnökeként szólok Önökhöz. Először is szeretném megköszönni a bizalmat és kérném támogatásukat a terveimnek, a gondolataimnak a megvalósításában."

Tekintse meg a teljes elnöki köszöntőről készült videófelvételt:

Nézze meg Prof. dr. Kempler Péternek, az MDT korábbi elnökének (2016-2021) beszámolóját!

"Annak idején 2012-ben Barkai László professzorral, aki akkor vette át az elnökséget és engem akkor választottak meg következő elnöknek, tulajdonképpen két periódusban gondolkodtunk. Tehát az volt a célunk, hogy számos dolgot ebben a 8 illetve végülis 9 évben valósítsunk meg. Úgy gondolom, hogy ezeknek az igen jelentős részét sikerült is megvalósítanunk."

Tekintse meg a teljes elnöki

Nézze meg Prof. dr. Várkonyi Tamással, az MDT főtitkárával, készült interjúnkat!

"Az MDT legutóbbi vezetőségi ciklusa meglehetősen rendhagyó módon alakult, hiszen valamennyien tudjuk azt, hogy szembe kellett néznünk a pándémiával és a COVID19 miatti korlátozásokkal.

Ez nagyon nagy mértékben nehezítette azt, hogy találkozni tudjunk, márpedig a mi Társaságunk azt hiszem, hogy arról is híres többek között, hogy kiváló emberi kapcsolatokat tartunk fent egymással..."

Tekintse

Nézze meg dr. Hidvégi Tiborral, a diabet.hu korábbi főszerkesztőjével, készült interjúnkat!

"A Magyar Diabetes Társaság pécsi Kongresszusa alkalmából szeretnék egy pár szót szólni a Magyar Diabetes Társaság honlapjáról..."

Tekintse meg videóinterjúnkat:

Elnöki köszöntő - A Magyar Diabetes Társaság XXIX. Kongresszusa

Tisztelt Kongresszusi Résztvevők!

Tisztelettel és szeretettel üdvözlöm az MDT XXIX. kongresszusának valamenynyi résztvevőjét! 2019 áprilisában Debrecenben került sor az MDT XXVII., igen sikeres kongresszusára, most Pécsen tudunk ismét személyes részvétellel kongresszust tartani. A pandémia miatt közgyűlést és így vezetőségválasztást sem tudtunk tartani, erre a mostani kongresszuson, szeptember

A szervezőbizottság köszöntője - A Magyar Diabetes Társaság XXIX. Kongresszusa

Szervezőbizottságunk nevében szeretettel köszöntöm önöket, a Magyar Diabetes Társaság 2021. évi  konferenciájának résztvevőit.

Négy év után ismét Pécs adhat otthont a magyar diabetológusok tudományos ülésének. Az előző pécsi konferencia eseményei mindenki számára emlékezetesek lehetnek, különösen az áprilisi nagy havazás, de remélem, hogy a tudományos és szociális programok is.

A COVID-járvány

Prof. Dr. Kempler Péter elnök úr beszámolója az MDT kongresszusáról

Tekintse meg a helyszínen készült interjúnkat!

Dr. Várkonyi Tamás főtitkár úr beszámolója az MDT kongresszusáról

Nézze meg Főtitkár Úrral készült interjúnkat!

Az MDT Kongresszus Szervezőbizottság társelnökeinek köszöntője

Megtiszteltetés és nagy öröm számunkra, hogy 2016 után immáron második alkalommal köszönthetjük önöket a Magyar Diabetes Társaság éves nagygyűlésén Debrecenben. A XXVII. kongresszus szervezőbizottságának társelnökeiként szeretettel üdvözöljük a részt vevő diabetológus, belgyógyász, gyermekgyógyász, kardiológus, nefrológus, endokrinológus, háziorvos szakorvosokat, szakorvos-jelölteket, rezidenseket,

A Magyar Diabetes Társaság XXVII. Kongresszusa - Köszöntő

Tisztelettel és szeretettel üdvözlöm az MDT XXVII. kongresszusának valamennyi résztvevőjét! A Magyar Diabetes Társaság elmúlt éve is sikeresnek mondható. Anyagi helyzetünk stabil, a támogatási szerződéseknek, illetve a 2014 óta évente megrendezésre kerülő kongresszusnak köszönhetően bevételünk meghaladja a 80 millió forintot, amelyet meghatározó módon pályázatokra fordítunk. 2018-ban minden eddiginél

További hírek

Legfrissebb kongresszusok

További rendezvények