Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: Edukáció
 • Tájékoztató a MDT Edukációs Munkacsoport üléséről és a vezetőség választásról
  2018.04.04. | MDT Edukációs Munkacsoport | Hírkategória: Edukáció

  Tisztelt Munkacsoport Tagok! Kedves Kolléganők, Kedves Kollégák!

  Ezúton tájékoztatjuk a Munkacsoport tagjait, hogy az MDT Kongresszus programja részeként 2018. április 21-én 17.00-18.00-ig a Kongresszusi teremben Munkacsoportülést és vezetőségválasztást tartunk.

   

  A program:

  - A vezetőség beszámolója
  - Kérdések, hozzászólások
  - A jelöltek bemutatkozása

  Választás

  A Munkacsoport ülése akkor határozatképes, ha tagságnak legalább 50%-a, plusz 1 fő azon jelen van. Ha a szabályszerűen összehívott taggyűlést határozatképtelensége miatt el kell halasztani, akkor az a legkorábban 30 perc múlva, de legkésőbb 30 napon belül az ugyanezen tárgysorozatban összehívott taggyűlés a megjelentek számára való tekintet nélkül, határozatképes. Ez a második időpont jelen esetben a határozatképtelenség megállapítását követő 31. perctől lesz esedékes. A taggyűlés határozatait egyszerű szótöbbséggel, nyílt szavazással hozza, kivéve a vezetőség választását, amely titkos szavazással történik.

   A munkacsoport munkáját a vezetőség irányítja. A vezetőséget a jelöltek közül a taggyűlés választja meg 4 évre. A vezetőség 7 tagú. A megválasztott vezetőség tagjai közül elnököt, elnökhelyettest és titkárt választ. Jelölt állítás: e-mailben, az alábbi címen: dr.gaal.zsolt@szszbmk.hu

  Jelöltet csakis a munkacsoport regisztrált tagjai állíthatnak, jelölt a munkacsoport bármely regisztrált tagja lehet. A munkacsoporthoz csatlakozni, a munkacsoport honlapján van lehetőség: www.diabet.hu/edukacio

  A jelenlegi vezetőség tagjai: Dr. Fehér Zsuzsanna, Dr. Földesi Irén, Dr. Gaál Zsolt, Dr. Hidvégi Tibor, Kicsák Mariann, Dr. Rakk Erika, Dr. Strényer Ferenc, Dr. Tschürtz Nándor

  Hasonlóan a MDT vezetőségválasztásához, a jelenlegi vezetőségi tagok automatikusan felkerülnek a jelölt listára.

  A jelöltek listája az MDT honlapján folyamatosan olvasható.

  Jelölés határideje: 2018. április 18.

  A taggyűlésen résztvevők a jelölt listán szereplő tagokra szavazhatnak, a szavazatokat - arra kijelölt - szavazatszámláló bizottság összesíti, és az eredményt ismerteti a jelenlévőkkel, később az MDT honlapján elhelyezi.

Vissza

diabeteszinfo

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
A 77 Elektronika Kft. és az MDT Ifjúsági Pályázata külföldi kongresszusi részvétel támogatására

Az Ifjúsági Pályázat célja a klinikai diabetológia területén tevékenykedő 40 év alatti orvosok szakmai továbbképzésének elősegítése.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszensz képzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.

Legfrissebb kongresszusok

További rendezvények