Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: Telemedicina
 • Kiszállításra kerültek az MDT pályázatán elnyert telemedicina alapú diabetes gondozást segítő eszközök
  2021.02.23. | MDT Web-szerkesztőség | Hírkategória: Telemedicina

  Kiszállításra kerültek a Magyar Diabetes Társaság – az AstraZeneca Kft. és a Novo Nordisk Hungária Kft. által biztosított kötelezettségmentesen felhasználható forrás segítségével – meghirdetett pályázatán elnyert telemedicina alapú, a cukorbeteg gondozást segítő eszközök. A 260 darab Samsung SM-T295/Tab A 8.0/LTE/32GB táblagépet a nyertes pályázókhoz a STRONG&UNIQUE Kft., a Samsung hivatalos magyarországi disztribútora juttatta el.

  A táblagépekre számos, a diabetológiai gondozást, a mindennapi betegellátást és kommunikációt segítő applikáció már előzetesen telepítésre került, ezek körét a későbbiekben bővíteni tervezzük. Természetesen minden felhasználó az alkalmazásokat saját igénye szerint is bővítheti. A Philip Morris Magyarország támogatásával biztosított PHARMINDEX Mobil előfizetés használatához szükséges aktivációs kódokat néhány napon belül el fogjuk küldeni a pályázatot benyújtó kollégák e-mail címére. Felhívjuk a figyelmet, hogy ha egy szakrendelés több eszközre is pályázott, akkor több e-mail üzenetet is fog kapni, melyekben az aktivációs kódok eltérőek, minden kóddal 1-1 készüléken lehetséges a PHARMINDEX használata!

  Amennyiben az eszköz automatikusan nem tölti le a Magyar Diabetes Társaságra szabott frissítést (az üdvözlő képernyőn nem jelenik meg az MDT logó), akkor jelezze a problémát a telemedicina@diabet.hu e-mail címre és egy néhány lépéses útmutatót fogunk küldeni a megoldásra.

  Bármilyen további visszajelzést, vagy az applikációra vonatkozó javaslatokat is köszönettel fogadunk szintén a telemedicina@diabet.hu e-mail címen!

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány

A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos- biológiai kutatással foglalkozó személyek számára. A nyertes pályázó(k) között 500.000 Ft alapítványi adomány, illetve különdíjak kerülnek kiosztásra.

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázata 45 év alatti diabetológusok nem diabetológiai kongresszusokon történő aktív részvételének támogatására

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázatot hirdet 45 évnél fiatalabb MDT tagok nem diabetológiai (pl. kardiológiai, nephrológiai, háziorvosi stb.) kongresszusokon történő, de diabetológiával kapcsolatos aktív részvételének (előadás ill. poszter bemutatása, üléselnökség, kerekasztal-beszélgetés) támogatására.

Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.

Legfrissebb kongresszusok

További rendezvények