Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: Általános
 • MDT 2007. évi tagsági díj fizetési értesítő
  2007.01.26. | MDT | Hírkategória: Általános
  A napokban került kiküldésre az MDT 2007. évi tagsági díjával kapcsolatos tájékoztató levél és a befizetéshez szükséges, személyre szóló csekkek.

  Közgyűlési határozat értelmében a tagsági díj naptári évre (jan. 1 - dec. 31.) vonatkozik, és két részből áll: az MDT tényleges tagdíjából és a Diabetologia Hungarica mindenkori előfizetési díjából. Az MDT tényleges tagdíja ebben az évben sem változik: a 35 év feletti orvosok számára 600,- Ft, a 35 év alatti orvosok és szakdolgozók esetében 300,- Ft, a nyugdíjas tagok, orvostanhallgatók és határon túl élő magyar anyanyelvű kollégák esetében 0,- Ft. A Diabetologia Hungarica előfizetési díja az inflációt figyelembe véve 2007. évben MDT tagok számára orvosok esetében 3.400,- Ft, szakdolgozók részére 850,-Ft (a szaklap árának 25 %-a).

  Ennek megfelelően a tagsági díj 2007. évben:

  - 35 év feletti orvosok, gyógyszerészek, egyéb felsőfokú végzettségűek
          4.000,- Ft
  - 35 év alatti orvosok
          3.700,- Ft
  - egészségügyi szakdolgozók (dietetikusok, gyógytornászok, szakápolók,
     szakasszisztensek) életkori megkötöttség nélkül
          1.150,- Ft
  - nyugdíjas tagok és orvostanhallgatók
          3.400,- Ft
  - szomszédos országokban élő magyar anyanyelvű kollégák
     (a költséget az MDT ez esetben átvállalja)
           3.400,- Ft

  Az elmúlt évhez hasonlóan a tagdíjak befizetése idén is közvetlenül a Tudomány Kiadó felé történik. Kérem, hogy a 2007. évi tagdíj befizetéséhez a mellékelt csekket használja, vagy a csekken szereplő bankszámla számra teljesítse az átutalást. Kérem továbbá, hogy a postai csekken történő befizetést mellőzni szíveskedjék.

  Tagdíjfizetési állapotát a Web-rendszerbe történő bejelentkezést követően ellenőrizheti. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a banki átfutás és adminisztráció akár 2-3 hetet is igénybe vehet!
  Kérjük, ellenőrizze a tagnyilvántartásban megadott postázási címét, mivel a Tudomány Kiadó a megjelölt címre küldi a Diabetologia Hungarica minden számát és supplementumát.

  Részletes információkat - a MDT tagjaként történő bejelentkezést követően - a Kapcsolódó dokumentumban olvashat!

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány

A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos- biológiai kutatással foglalkozó személyek számára. A nyertes pályázó(k) között 500.000 Ft alapítványi adomány, illetve különdíjak kerülnek kiosztásra.

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázata 45 év alatti diabetológusok nem diabetológiai kongresszusokon történő aktív részvételének támogatására

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázatot hirdet 45 évnél fiatalabb MDT tagok nem diabetológiai (pl. kardiológiai, nephrológiai, háziorvosi stb.) kongresszusokon történő, de diabetológiával kapcsolatos aktív részvételének (előadás ill. poszter bemutatása, üléselnökség, kerekasztal-beszélgetés) támogatására.

Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.

Legfrissebb kongresszusok

További rendezvények