Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: Általános
 • Holnap kezdődik a Magyar Diabetes Társaság XVIII. Kongresszusa
  2006.04.19. | MDT | Hírkategória: Általános
  Április 20-án, 11 órakor kezdődik Tihanyban, a Club Hotel Tihanyban a Magyar Diabetes Társaság XVIII. Kongresszusa. Az ünnepélyes megnyitóra 15.30-kor kerül sor a Wimbledon csarnokban található "A" teremben. Minden kedves résztvevőt szeretettel várunk! A kongresszus teljes, részletes programja megtalálható a Kapcsolódó dokumentumok között.

  Részletes információk, menetrendek, program a rendezvény információs oldalán találhatók >>


  5 éves a diabet.hu - mai e-Hírlevelünk - melyet bejelentkezést követően megtalál a Kapcsolódó dokumentumok között - a jubileumi, 50. szám!
  A kongresszus ideje alatt folyamatosan publikáljuk a rendezvényen elhangzó előadások összefoglalóit, fényképgalériákat. Kövesse a rendezvény eseményeit a Web-rendszeren keresztül [ www.diabet.hu ]

  A Magyar Diabetes Társaság a kongresszus helyszínén MÉDIA CAFÉT működtet! Ismerkedjen meg a [ www.diabet.hu ] Web-rendszer legújabb szolgáltatásaival, tegye fel a Web-rendszerrel kapcsolatos kérdéseit! A Média Café a sanofi-aventis támogatásával valósul meg.

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány

A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos- biológiai kutatással foglalkozó személyek számára. A nyertes pályázó(k) között 500.000 Ft alapítványi adomány, illetve különdíjak kerülnek kiosztásra.

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázata 45 év alatti diabetológusok nem diabetológiai kongresszusokon történő aktív részvételének támogatására

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázatot hirdet 45 évnél fiatalabb MDT tagok nem diabetológiai (pl. kardiológiai, nephrológiai, háziorvosi stb.) kongresszusokon történő, de diabetológiával kapcsolatos aktív részvételének (előadás ill. poszter bemutatása, üléselnökség, kerekasztal-beszélgetés) támogatására.

Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.

Legfrissebb kongresszusok

További rendezvények