Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: Általános
 • G.B. Morgagni díjak 2010 pályázati felhívás
  2009.10.12. | MDT Web-szerkesztőség | Hírkategória: Általános
  Morgagni GiovanniA G.B. Morgagni Díjak a Padovai Egyetem Gyógyszerész Iskolája áltál adományozott díjak. Minden második évben kerül átadásra egy Morgagni Érem (arany medál és 20.000 Euro) és két Fiatal Kutató Díj (ezüst medál és 8.000 Euró) az alap- és klinikai kutatásban a diabetes és anyagcsere rendelle­nességek terén kiemelkedő eredményt elérő kutatók számára.

  A Morgagni Érmet olyan kitüntetett európai kutató kapja, aki aktívan részt vesz az eredeti és innovatív kutatásokban a diabetes és szövődményei terén. Az arany medálra legalább két személy nem több, mint 500 szavas ajánlásával, ill. a javasolt személy önéletrajzának megküldésével lehet jelölni.

  Fiatal európai tudósok (2010. jan. 31-ig nem töltik be 40 éves korukat) jelentkezését is várják, rövid levél, önéletrajz, valamint publikációs lista és a legfontosabb öt kézirat másolatának beküldésével.

  A G.B. Morgagni díjak a X. European Symposium on Metabolism rendezvényen kerülnek átadásra, mely Padovában kerül megrendezésre 2010. október 7-9. között, ahol a Morgagni Érem díjazottja megtarthatja előadását.

  A pályázatok beérkezési határideje: 2010. február 1.

  A pályázatokat postai úton vagy e-mailben a következő címre lehet beküldeni:
  Prof. Gaetano Crepaldi
  The G.B. Morgagni Prizes
  C.N.R. Istituto di Neuroscienze
  Padova, Sezione Invecchiamento
  Via Giustiniani 2
  35128 Padova (Italy)
  crepaldi.metabolism@unipd.it

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány

A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos- biológiai kutatással foglalkozó személyek számára. A nyertes pályázó(k) között 500.000 Ft alapítványi adomány, illetve különdíjak kerülnek kiosztásra.

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázata 45 év alatti diabetológusok nem diabetológiai kongresszusokon történő aktív részvételének támogatására

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázatot hirdet 45 évnél fiatalabb MDT tagok nem diabetológiai (pl. kardiológiai, nephrológiai, háziorvosi stb.) kongresszusokon történő, de diabetológiával kapcsolatos aktív részvételének (előadás ill. poszter bemutatása, üléselnökség, kerekasztal-beszélgetés) támogatására.

Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.

Legfrissebb kongresszusok

További rendezvények